Gno
Gno
Do wysyłki opłaconego towaru prosimy podać imię, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, adres lub adres paczkomatu, do którego ma być dostarczona przesyłka.
Prosimy także o dodanie kodu pocztowego w uwagach do zamówienia.
Możliwość wysyłki:
Kurier,
Paczkomat
Realizacja zamówienia odbywa się w czasie nie krótszym niż 2 dni robocze
Prosimy także o dodanie kodu pocztowego w uwagach do zamówienia.
Możliwość wysyłki:
Kurier,
Paczkomat
Realizacja zamówienia odbywa się w czasie nie krótszym niż 2 dni robocze
-
Kawa Brazyljia 1kg
Ziarna odmiany Bourbon i Caturra z regionu Santos w Brazylii. Uprawiana na zboczach gór na wysokości 700- 1100 m n.p.m. Kawa o mocnym orzechowym aromacie z nutami czekolady i słodkich owoców. Średni stopień wypalenia ziaren zapewni zbilansowany smak oraz optymalną zawartość kofeiny. Kawa idealna do zastosowania w alternatywnych metodach zaparzania , jak i do ekspresu. -
Kawa Brazyljia 0,25kg
Ziarna odmiany Bourbon i Caturra z regionu Santos w Brazylii. Uprawiana na zboczach gór na wysokości 700- 1100 m n.p.m. Kawa o mocnym orzechowym aromacie z nutami czekolady i słodkich owoców. Średni stopień wypalenia ziaren zapewni zbilansowany smak oraz optymalną zawartość kofeiny. Kawa idealna do zastosowania w alternatywnych metodach zaparzania , jak i do ekspresu. -
Kawa Dominikana 0,25kg
Kawa o zbilansowanym smaku i aromacie z dużą dawką słodyczy.
Ziarna pochodzą z górzystego regionu Kordyliery Środkowej
w prowincji Ocoa w Dominikanie. Zbiory wiśni kawowca odbywają się
ręcznie, duży nacisk kładziony jest na ich jakość – zrywane są wyłącznie czerwone i dojrzałe owoce. Tylko 20% zbiorów jest przeznaczonych na eksport, co czyni ją poszukiwaną i docenianą przez koneserów kawy. -
Kawa Kolumbia 1kg
Mieszanka odmian Caturra i Castillo z organicznej uprawy w regionie Cauca w Kolumbii. Uprawiana na zboczach gór na wysokości 1600-1850 m n.p.m. Kawa o jednolitym smaku i równowadze pomiędzy słodyczą i kwasowością. Niepowtarzalny aromat z nutami smakowymi cytrusów, dojrzałej wiśni i czarnej jagody. Ziarna średnio palone idealne do alternatywnych metod zaparzania , jak i do ekspresu. -
Kawa Kolumbia 0,25kg
Mieszanka odmian Caturra i Castillo z organicznej uprawy w regionie Cauca w Kolumbii. Uprawiana na zboczach gór na wysokości 1600-1850 m n.p.m. Kawa o jednolitym smaku i równowadze pomiędzy słodyczą i kwasowością. Niepowtarzalny aromat z nutami smakowymi cytrusów, dojrzałej wiśni i czarnej jagody. Ziarna średnio palone idealne do alternatywnych metod zaparzania , jak i do ekspresu. -
Kawa Blend 1kg
Mieszanka ziaren sprowadzona z wyżyny Brazylii i Ameryki Środkowej. Idealne dobrane proporcje 15% arabiki i 85% robusty wyróżniają się intensywnością oraz delikatną słodyczą. Kompozycja ziaren palona zgodnie z Neapolitańską tradycją w temperaturze 210 °C. Kawa idealna do parzenia w ekspresie, cechuje ją długo utrzymująca się crema. -
Kawa Blend 0,25kg
Mieszanka ziaren sprowadzona z wyżyny Brazylii i Ameryki Środkowej. Idealne dobrane proporcje 15% arabiki i 85% robusty wyróżniają się intensywnością oraz delikatną słodyczą. Kompozycja ziaren palona zgodnie z Neapolitańską tradycją w temperaturze 210 °C. Kawa idealna do parzenia w ekspresie, cechuje ją długo utrzymująca się crema.